Insulina in avion

Atunci cand planuiti sa plecati in vacanta si doriti sa calatoriti cu avionul, insulina in avion pe care o luati cu dumneavoastra in bagajul de mana nu ar trebui sa reprezinta o problema si cu toate acestea se intampla frecvent ca diabeticii sa fie nevoiti sa isi depoziteze insulina in bagajul de cala.

O scrisoare de la medicul diabetolog este estentiala in cazul in care doriti sa aduceti la bordul avionului seringi si cartuse cu insulina.

Insulina in avionInsulina in avion a provocat tot felul de probleme pacientilor cu diabet in trecut. In ciuda securitatii din aeroport, pacientii cu diabet au dreptul sa isi care injectia de insulina in avion in bagajul de mana.

Insa nu uitati ca o scrisoare de la medicul diabetolog este esentiala.

In aceasta scrisoare trebuie mentionat in mod clar necesitatea aducerii la bord atat a insulinei, cat si seringilor de insulina, dar si a pompei de insulina.

Scrisoarea ar trebui sa explice ca aveti nevoie de insulina in avion, aceasta scrisoare trebuie sa o prezentati ofiterilor de securitate din aeroport. In cazul in care intampinati alte probleme, cereti sa vorbiti cu un manager deoarece insulina in avion nu ar trebui sa mai reprezinte o problema pentru pacientii cu diabet.

DE CE SA NU IMI PUN PUR SI SIMPLU INSULINA IN BAGAJUL DE CALA?

Insulina in avionProducatorii de insulina va sfatuiesc ca rezervele de insulina sa fie pastrate in bagajul de mana. Aceasta recomandare ia in calcul manipularea bagajelor de cala pe timpul transportului, bagajele putand trece prin temperaturii ridicate sau scazute, fapt ce va afecta serios proprietatile insulinei.

Daca insulina trebuie neaparat sa fie depozitata in bagajul de cala, trebuie sa fie foarte bine protejata si eventual tinuta intr-un compartiment vidat daca este posibil. Deasemenea tot in acest caz va sfatuim sa depozitati insulina in centru sau cat mai aproape de centrul valizei dumneavoastra.

CUM IMI DAU SEAMA DACA INSULINA IN AVION MI-A FOST COMPROMISA PE PARCURSUL ZBORULUI?

Insulina in avionAr trebui sa examinati insulina, incercati sa observati daca au aparut cumva cristale in suspensie.


Daca vedeti cateva cristale, trebuie sa aruncati insulina si sa cautati alte surse de insulina locale.

Deasemenea trebuie sa va testati suficient de frecvent, pentru a va asigura ca insulina si actiunea ei nu a fost afectata.

AR TREBUI SA II DAU INSULINA INSOTITORULUI DE BORD?

Ar putea fi un protocol standard ca insotitorii de bord sa va ceara toate medicamentele pe care le aduceti la bordul avionul pentru a le depozita pe parcusul zborului.

O SA MI SE PERMITA ACCESUL CU INSULINA IN AVION SI SERINGILE/ACELE?

Insulina in avionCu scrisoarea medicului diabetolog in mana, nu ar trebui sa aveti nicio problema cu aducerea insulinei la bord.

Cu toate aceste, merita sa verificati politica fiecarei companii aeriene si mai ales a celei cu care zburati inainte sa va aflati in avion, deasemenea nu ar fi rau sa le dati un telefon pentru a va asigura si a afla direct de la sursa daca exista sau nu probleme.

Dupa: Diabetes UK

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *