Senzorul de glicemie Seven Plus DexCom

Senzorul de glicemie Seven Plus este produs de DexCom. Atunci cand a fost lansat senzorul de glicemie Seven Plus DexCom a fost denumit de firma producatoare sistemul de protectie glicemica, termen tradus in engleza ca GPS sau glucose protection system.

Sistemele de monitorizare glicemica sau senzorii de glicemie reprezinta cel mai nou mod de monitorizare a glicemiei, iar senzorul de glicemie Seven Plus DexCom reprezinta una dintre optiuni.

Senzorul de glicemie Seven Plus DexComAVANTAJELE UNUI SISTEM DE MONITORIZARE CONTINUA GLICEMICA

Dupa cum se poate deduce din denumire un sistem de monitorizare continua glicemica este reprezentat de un aparat de dimensiuni mici care va spune la intervale regulate cat este glicemia.

Firma producatoare DexCom activeaza pe piata senzorilor de glicemie de peste 10 ani si a avansat extrem de mult, luand in considerare cat de nou este acest sector.

Senzorul de glicemie Seven Plus DexCom are un transmitator, care este amplasat pe corp si care include un senzor care intra sub piele, unde testeaza glicemia de la nivel interstitial.

Transmitatorul este atat wireless, cat si rezistent la apa. Transmitatorul are o baterie incorporata cu o durata de viata de 1 an – asadar nu este nevoie sa o reincarcati sau sa o schimbati prea des.

VALORI GLICEMICE TRANSMISE IN TIMP REAL

Senzorul de glicemie Seven Plus DexCom vine deasemenea cu un aparat de receptie pe care il puteti tine in mana sau il puteti pune in geanta sau in buzunar. Aparatul de receptie are un ecran care va ofera in timp real informatii legate de tendinta valorilor glicemice. Valorile sunt trimise de la senzor la fiecare cinci minute.

Uitandu-va pe ecran, vedeti graficul care va ajuta sa intelegeti daca nivelul glucozei are Senzorul de glicemie Seven Plus DexComtendinta de a urca sau a scadea. Puteti in acest fel sa luati masuri si sa va alimentati in cazul in care va indreptati catre hipoglicemie.

Sistemul de monitorizare continua glicemica este produs pentru a va ajuta sa nu mai faceti hipoglicemie. Deasemenea senzorul de glicemie Seven Plus DexCom va ajuta sa va mentineti valorile glicemice sub control.

DEXCOM DATA MANAGER 3 SOFTWARE

Senzorul de glicemie Seven Plus DexCom vine cu programul DexCom Data Manager 3 care pe langa informatiile ce vi le ofera pe ecranul aparatului de receptie, va poate da si mai multe informatii asupra modului in care puteti sa va imbunatatiti glicemiile.

Va rugam sa retineti ca acest site, nu comercializeaza niciun fel de produs si nu are nicio legatura financiara cu produsele de mai sus. Articolele acestui site au rolul de a informa, gratuit si fara niciun fel de beneficiu financiar, bolnavii de diabet si apartinatorii acestora.

Sursa: Diabetes UK

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *