Sistemul Medtronic Guardian Real Time

Sistemul Medtronic Guardian Real Time reprezinta un sistem de monitorizare continua glicemica de sine statator, produs de Medtronic, care este facut pentru a fi utilizat de persoanele aflate in tratament cu multiple injectii de insulina zilnic.

Sistemul Medtronic Guardian Real TimeAvand in vedere ca este un sistem de monitorizare continua glicemica, sistemul Medtronic Guardian Real Time prezinta trei componente, un senzor de glicemie care se ataseaza pe corp, un transmitator ce se ataseaza senzorului si un monitor care primeste datele wireless fara transmitator.

Daca aveti deja sau urmeaza sa va achizitionati o pompa de insulina Medtronic, trebuie sa aveti in vedere ca pompele de insulina Medtronic includ integrare directa a sistemul Medtronic Guardian Real Time.

CALIBRAREA SISTEMULUI MEDTRONIC GUARDIAN REAL TIME

Calibrarea sistemului Medtronic Guardian Real Time este mult mai usoara daca utilizati glucometrul Bayer Contour NEXT Link care comunica wireless cu sistemul Medtronic.

Sistemul Medtronic Guardian Real TimeSPECIFICATII TEHNICE SISTEMUL MEDTRONIC GUARDIAN REAL TIME

MONITOR
  • Dimensiuni: 51 x 81 x 20 mm;
  • Greutatea monitorului: aproximativ 79 de grame (cu bateriile instalate);
  • Baterie: baterie standard alcalina 1,5 V AAA (marca recomandata Energizer);
  • Distanta de comunicare cu transmitatorul: 1,8 m;
  • Distanta de comunicare cu glucometrul: 1,2 m.
MINILINK
  • Durata de viata a bateriei: 14 zile de monitorizare continua glicemica.

Va rugam sa retineti ca acest site, nu comercializeaza niciun fel de produs si nu are nicio legatura financiara cu produsele de mai sus. Articolele acestui site au rolul de a informa, gratuit si fara niciun fel de beneficiu financiar, bolnavii de diabet si apartinatorii acestora.

Sursa: Diabetes UK

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *