Contact

Toate mesajele trimise ajung la Dr. Petrache si la echipa ei de specialisti.
Nu ezita sa ne contactezi fie ca suferi de diabet zaharat fie ca ai nevoie de un plan nutritional.

Vrei sa programezi un consult in clinica virtuala
sau ai nevoie de un plan de nutritie personalizat?


Intrebari Frecvente

In maxim 5 zile lucratoare, dupa ce Dr. Petrache primeste toate informatiile de care are nevoie despre tine, vei primi un plan nutritional personalizat pentru 30 de zile.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiteti un mesaj din pagina noastra de Contact sau sa ne trimiti un e-mail pe adresa: clinica@diabet-si-nutritie.ro cu nevoia ta. O sa primesti un raspuns de la Dr. Petrache in cel mai scurt timp.

Planul personalizat realizat de Dr. Petrache este unic si este calculat doar pentru nevoile si dorintele tale, tocmai de aceea rezultatele sunt considerabile. Personalizarea se face in functie de varsta, sex, inaltime, greutate, afectiuni de care suferiti si alergii.

Clinica virtuala Dr. Petrache ofera posibilitatea de a intra in contact cu doamna doctor prin intermediul Internetului. Practic, folosind aplicatia Microsoft Team, te conectezi si discuti Live cu doamna doctor din confortul casei tale, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi si sa pierzi timp in sala de asteptare.

Dupa ce ne trimiti un mesaj din pagina noastra de Contact, o sa primesti pe e-mail toti pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a ne trimite analizele tale. Vei primi un raspuns cu initerpretarea doamnei Dr. Petrache.

Scanand codul QR sau prin click pe acesta, o sa fii transferat in pagina de plata. Alege cate intrebari doresti sa adresezi doamnei doctor, plateste si vei primi un link de WhatsApp unde poti trimite intrebarile tale. Doamna Dr. Petrache iti raspunde in maxim 30 de minute.