Contact

INTREABA DOCTORUL!

Am lansat serviciul „Intreaba doctorul!” Cu ajutorul acestui serviciu puteti primi raspunsuri chiar de la Dr. Petrache in maxim 30 de minute de la achitarea taxei de 10 lei. Daca aveti orice nelamurire legata de interpretarea unei analize sau doriti un sfat legat de diabet, dar si de dieta din diabet, accesati serviciul prin scan-area codului QR de mai jos sau printr-un simplu click pe acesta!

Intreaba doctorul

Programari Dr. Daniela Petrache:

YouTube video

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Va multumim!

  5 Comments on Contact

  1. Am vazut foarte multe emisiuni de la dvs. pe youtube si mi s-au parut foarte interesante, chiar am avut de invatat. Chiar si daca as fi medic, domeniul medicinii este atit de vast, incit nu poti cuprinde totul, nici chiar la cei 70 de ani ai mei.

  2. Buna ziua doamna doctor.Ma numesc Durac Radu,sunt diagnosticat cu diabet de tip 2 din 2007 si as dori sa stiu daca acest tip de operatie se face si in Franta(eu locuiesc in Franta,sunt de meserie sofer de camion si nu pot tine glicemia sub control tot timpul adica daca stau acasa vreo 3-4 luni facind putin sport ajung la nivele apropiate de normal dar din cauza meseriei,uneori prea statica,stres si mese dezorganizate nu reusesc),acum tratamentul este:metformina1000 de 2ori+glicazid 30 dimineata+ozempic 1mg injectabil numai duminica.In 2017 am suferit un infarct care mi-a „daruit” 2 stenturi si inca un sac de pastile(1/4nebivolol 5mg+aspirin protect 100mg+enalapril/lercanidipine 20mg/10mg+lansoprazole 30mg+atorvastin 80mg)zilnic.Va multumesc frumos pentru un raspuns

  3. Revin: iertați-mă dar nu prea le am cu INTERNETUL așa că nu stiu dacă Comentariul meu recent a ajuns la dvs.
   Doamna Doctor,
   Vă rog să-mi spuneți dacă puteți a-mi da niste sfaturi(cel puțin dacă DA sau…NU și cum anume să procedez a-mi plăti CONSULTUL LA DVS.)) înainte de a ajunge la DIABETOLOG (inclusiv la dvs. Pe scurt:
   Hemoglobina glicata din ultimul an se prezinta în felul următor : 6,16; 5,8; 5,9 la data de 05.10.2020….6,1; 5,8 la data de 30.10.2020…5,8; 5,9; 5,5 la data de 19.03.2021….5,9 la data de 30.07.2021 și… 6,5 la data de 11.10.2021. Această ultimă analiza m-a nelinistit așa că…
   Urmare, înainte de a fi consultat de un medic DIABETOLOG mi-am monitorizat zilnic și…ceas de ceas glicemia (deci, se-nțelege, și ”á jeune” și la o ora și la două și înainte de culcare și în cursul nopții o data sau de două ori glicemiile lipsa câtorva valori fiind stabilite ca medii, prin interpolare)
   Corespunzator mediei zilnice a glicemiei determinate de mine cu GLUCOMETRU am stabilit ÎN FINAL și hemoglobina glicată din ziua respectivă folosind tabele de CONVERSIE. Până în acest moment, ca rezultat al mediei celor 18 zile de studiu, glicemia este de 121,17 și, corespunzător, hemoglobina glicată HbA1c este de 5,836.
   Ținta mea pentru 30 zile este, ca urmând o DIETĂ cu cât mai puțini carbohidrați și miscare zilnica(în jur de 12.000 de pasi, deci 2 ore de miscare), să ajung… ”TEORETIC” la o valoare a HbA1c de 5,7 iar practic(ținînd cont că HbA1c este o medie ponderata a ultimilor 2 luni) la o valoare determinata de către LABORATOR MEDICAL de sub 6,0 lucru care pentru mine ar fi ÎNCURAJATOR.
   Consider(până la proba contrarie, desigur) că un singur REZULTAT al HbA1c fie el și EXACT nu poata da un DIAGNOSTIC. Urmare am făcut acest efort pentru a pune la dispoziția unor astfel de date unui medic DIABETOLOG medic care SĂ SE ȘI APLECE asupra datelor prezentate de mine și care, FOARTE IMPORTANT LUCRU și să le și CONFIRME ca fiind CORECTE.
   Realizați că toate ÎNTREGISTRARILE sunt computerizate astfel încât analiza celor două DETERMINARI sa poata fi făcută ORAR, ZILNIC ca și PERIODIC… așa cum spuneam LUNAR.
   Mai ar fi problema relevanței(deci gradul lor de importanță UNELE ÎN RAPORT CU CELEALTE în a aprecia mărimea lor, deci DIAGNOSTICUL) unor glicemii precum ”á jeune”, ”la o ora”, ”la două”, ”înainte de MASĂ”, sau ”înainte de culcare”.
   Vă mulțumesc, anticipat, pentru răspuns

  Lasa un mesaj

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  content protection plugin by http://jaspreetchahal.org