Plan Nutritional Personalizat

Un plan nutritional reprezinta stabilirea unei diete potrivite pentru dumneavoastra. Un plan nutritional personalizat poate fi realizat numai de un medic pasionat de aceasta ramura a specializarii sale.

Diete Personalizate

Planuri Nutritionale

Pacienti Multumiti

Proiecte Active

Dr. Petrache si planul nutritional personalizat


Ce Inseamna Plan Nutritional Personalizat?

Dr. Petrache, medic specialist diabet si nutritie, cu experienta bogata in realizarea dietelor personalizate va ajuta cu un plan nutritional ideal pentru dumneavoastra.

Un plan nutritional ia in calcul:
  • afectiunile de care suferiti;
  • varsta;
  • sexul;
  • inaltimea;
  • greutatea;
  • preferintele alimentare;
  • intolerantele alimentare;
  • alergiile alimentare.

Ce Pret are planul nutritional personalizat?​

Planul personalizat realizat de Dr. Petrache este unic si este calculat doar pentru nevoile si dorintele dumneavoastra, tocmai de aceea rezultatele sunt considerabile.

Plan Nutritional
Personalizat

400 lei

Nu este nevoie sa va deplasati la sediul nostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati folosind adresa de mail de mai jos si sa ne solicitati o dieta personalizata. De aici mai departe echipa Dr. Petrache va ajuta cu pasii pe care trebuie sa ii urmati. Odata completati toti pasii si tot procesul de cunoastere, veti primi o dieta personalizata pentru o luna in maxim cinci zile lucratoare.

Doresti un plan nutritional pentru mai multe luni?

NOU!!! Achiti 5 planuri nutritionale personalizate si primesti 6! SASE luni de plan nutritional personalizat la pretul de CINCI! PRET FINAL pentru SASE luni de plan nutritional personalizat 2000 LEI.


Intreaba Doctorul!

 

Ai o intrebare urgenta si vrei un raspuns de la doctor?

Am lansat serviciul „Intreaba doctorul!” Cu ajutorul acestui serviciu puteti primi raspunsuri chiar de la Dr. Petrache in maxim 30 de minute de la achitarea taxei de 25 lei. Daca aveti orice nelamurire legata de interpretarea unei analize sau doriti un sfat legat de diabet, dar si de dieta din diabet, accesati serviciul prin scan-area codului QR sau printr-un simplu click pe acesta!

Deveniti Membrii ai portalului
acum cu 15% discount

Poti beneficia de acces VIP la tot continutul portalului printr-un abonament lunar. Nu pierde promotia verii si beneficiaza de pretul redus! Folositi codul de mai jos in cosul de cumparaturi.

15VACANTA