Despre Dr. Petrache

Medic specialist diabetolog isi propune prin intermediul acestui portal
sa informeze corect pacientii cu diabet zaharat.

Buna dragilor! Sunt doctor Petrache, medic diabetolog

Diabetul zaharat este o afectiune cronica din ce in ce mai prezenta in randul nostru. Chiar daca aceasta afectiune poate trece neobservata o perioada lunga este foarte important sa fie descoperita.

Masurile legate de stilul de viata sunt cele mai eficiente si reprezinta baza tratamentului in diabetul zaharat tip 2.

Acest portal este realizat din dorinta de informare medicala corecta si imi dedic o mare parte din timpul liber in acest sens.

in 2020 am lansat serviciul
„Clinina Virtuala”


Fiind un medic tanar, extrem de conectat la tot ce inseamna tehnologie, am lansat in anul 2020 serviciul „Clinica Virtuala” ce ofera atat posibilitatea unui consult virtual, cat si posibilitatea de a primi interpretarea celor mai recente analize prin intermediul postei electronice (e-mail).

Toate aceste servicii sunt contra-cost si le puteti solicita cu un simplu mail la adresa: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Clinica Virtuala este descrisa pe larg in pagina dedicata si presupune intalnirea dumneavoastra cu mine, Dr. Petrache prin intermediul mijloacelor moderne. Pandemia a facut posibila interactiunea cu medicul prin intermediul tehnologiei. Asa am lansat acest serviciu in anul 2020 si de atunci a continuat sa ajute zilnic oameni aflati la departare, oameni aflati in carantina, dar si oameni pentru care deplasarea la medic era atat anevoioasa, cat si plina de riscuri.


Consultatii Virtuale
Raspunsuri pe E-mail

in 2021 am lansat serviciul
„Plan nutritional personalizat”Diete Personalizate
Planuri Nutritionale

Anul 2021, nu a fost un an fara lansarea unui nou serviciu online pentru persoanele cu probleme de nutritie. Anul 2021 a reprezentat anul in care am lansat serviciul „Plan nutritional personalizat”. Cu ajutorul mijloacelor electronice, am reusit sa ajut extrem de multi pacienti ce sufereau de diverse afectiuni metabolice.

Serviciul Plan nutritional personalizat se realizeaza si el, pe e-mail. Pentru a intelege pasii necesari elaborarii unui astfel de plan nutritional trebuie sa trimiteti o solicitare pe adresa de mail clinica@diabet-si-nutritie.ro

Nutritia sta la baza sanatatii si chiar daca portalul nostru culinar lansat in acelasi an (Retete pentru diabetici) va poate ajuta enorm, cateodata este nevoie de un plan personalizat, mai ales daca va luptati cu mai multe afectiuni cronice ce nu va permit o alimentatie libera.

La fel ca toate serviciile pe care vi le ofer, Planul nutritional personalizat s-a bucurat de un succes enorm si a ajutat foarte multi oameni.

in 2022 am lansat serviciul
„Intreaba Doctorul”


In anul 2022 a fost lansat serviciul „Intreba doctorul!”. Serviciul este oferit de mine personal si va ofera posibilitatea de a-mi adresa orice intrebare.

Veti primi raspuns in maxim 30 de minute. Pentru a-l accesa trebuie doar sa scan-ati codul QR sau sa dati click pe acesta.

Serviciul este contra cost si aveti toate informatiile vizibile de indata ce accesati serviciul.


Raspunsuri la Intrebari
Intreaba Doctorul

Canale Social Media

Puteti gasi informatii despre diabet si stil de viata sanatos disponibile gratuit in paginile portalului meu, dar si pe canalul de YouTube disponibil in doua limbi sau grupurile si paginile de Facebook:

Join Our Member And Get
Discount Up To 15%

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Pellentesque adipiscing commodo elit at imperdiet.