Senzorul de glicemie Medtronic Enlite

Senzorul de glicemie Medtronic Enlite va ofera sansa de a monitoriza in mod continuu glucoza prin intermediul pompelor de insulina Medtronic.

Daca utilizati deja o pompa de insulina Medtronic, senzorul de glicemie Medtronic va fi in mod sigur prima dumneavoastra alegere daca sunteti in cautarea unui senzor de glicemie care sa functioneze corect.

CARACTERISTICILE SENZORULUI DE GLICEMIE MEDTRONIC ENLITE

Va prezentam mai jos principalele caracteristici ale senzorului de glicemie Medtronic Enlite:

  • Integrare directa cu pompele de insulina Medtronic;
  • Insertie usoara cu Enlite Serter;
  • Pana la 6 zile de utilizare.
Senzorul de glicemie Medtronic EnliteSENZORUL DE GLICEMIE MEDTRONIC ENLITE ESTE COMPATIBIL CU MAI MULTE SISTEME

De retinut ca senzorul de glicemie Enlite, care inregistreaza valorile glicemiei, reprezinta doar unul dintre cele trei mari parti componente ale unui sistem de monitorizare continua glicemica. Pentru o functionare corecta senzorul de glicemie Medtronic Enlite mai are nevoie si de urmatoarele componente:

  • un transmitator: care trimite datele de la senzor catre receptor;
  • un receptor: care arata datele intr-o forma usor de interpretat.

Senzorul de glicemie Medtronic Enlite poate fi folosit cu mai multi transmitatori, printre care mentionam Guardian 2 Link si MiniLink si un numar de aparate de receptie cum ar fi Medtronic MiniMed 640G si pompele de insulina MiniMed Paradigm Veo, dar si Guardian REAL-Time CGM.

Senzorul de glicemie Medtronic EnliteINSERTIA SENZORULUI DE GLICEMIE MEDTRONIC ENLITE

Senzorul de glicemie Medtronic Enlite este relativ usor de inserat datorita dispozitivului Enlite Serter, un dispozitiv ce poate fi tinut in mana si care insereaza senzorul prin simpla apasare de doua butoane. Senzorul de glicemie Medtronic Enlite se insereaza usor si fara durere,

ACURATETEA SENZORULUI DE GLICEMIE MEDTRONIC ENLITE

Studiile legate de acuratetea senzorului de glicemie Medtronic Enlite au aratat ca acesta are un nivel de acuratete extrem de bun. Deasemenea studiile au aratat ca senzorul de glicemie Medtronic Enlite ofera o rata de detectie a hipoglicemiei de 93,2%.

Va rugam sa retineti ca acest site, nu comercializeaza niciun fel de produs si nu are nicio legatura financiara cu produsele de mai sus. Articolele acestui site au rolul de a informa, gratuit si fara niciun fel de beneficiu financiar, bolnavii de diabet si apartinatorii acestora.

Sursa: Diabetes UK

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *